Met de beentjes bloot

We hebben geen topzomer gehad maar mijn benen hebben toch voldoende zon gezien om een beetje te kleuren. Nu is dan ook hét moment om daarmee nog even te pronken en lekker met de beentjes bloot op pad te gaan. Voor je het weet is het weer herfst en hijsen we onszelf weer in een panty.

Deze leuke items, die ik bij Twister vond in de SALE, kun je combineren of apart dragen. Ik vond vooral de print erg leuk en daarom kon ik de verleiding niet weerstaan, ze zijn nu namelijk heel vriendelijk geprijsd!

Het vest is iets langer dan het tuniek/shirt, waardoor ik deze goed kon combineren met een basic zwart jurkje. Het tuniek/shirt en het vest zijn in een a-lijn gesneden. Het shirt draag ik hier op een legging die ik ook bij Twister vond.

Zowel het shirt als het vest zijn gemaakt van een heel mooie zachte, zware kwaliteit, tricot en dat draagt echt heel fijn. Het vest is voor mij warm genoeg om op een frisse herfstdag te dragen als alternatief voor een jasje. 

Wist je trouwens dat wit een modetrend is deze herfst/winter? Dus deze items kun je ook dit najaar gewoon lekker blijven dragen!

Nu is het tijd om nog te profiteren van de stapelkorting die Twister nu hanteert en om nog even met de beentjes bloot te gaan en te genieten van de laatste zomerdagen!

Liefs van mij X

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.