Mijn favoriete jurk| My Style Squad

Dit is mijn nieuwe favoriete jurk en die vond ik bij My Style Squad.

Ik heb dit model al eerder gedragen als kortere tuniek en toen hoopte ik al dat My Style Squad dit model ook in een langere variant zou krijgen. Dat is gelukkig nu dus het geval!

Het model valt mooi en is super comfortabel. Dit jurkje trek je aan en je bent klaar om te gaan! Geen beknellingen of ongemakkelijk gevoel, niet de hele dag recht trekken of ophijsen. Gewoon aantrekken en zonder zorgen of onzekerheden, over je kleding, van je dag genieten.

Ik draag deze lengte gewoon lekker met blote benen. Als jij dat nog een beetje te bloot vindt kun je dit model ook prima combineren met een legging.

My Style Squad heeft het jurkje in diverse leuke prints en verschillende stoffen, voor iedereen dus wat wils. Wat mij betreft heb je er van dit model nooit genoeg in je kast hangen.

De verschillende prints en kleuren wisselen, dus goed om de webshop van My Style Squad in de gaten te houden. Dat is sowieso een aanrader want ze hebben een wisselende collectie plus size mode t/m maat 60 die ook nog eens heel betaalbaar is.

Fijn is dat de merken die My Style Squad aanbied allen in Nederland worden vervaardigd. Dit is duurzamer en je weet zeker dat jij je als consument niet schuldig maakt aan het sponseren van kinderarbeid of slechte arbeidsomstandigheden. Dan voelt het dragen van jouw favoriete jurkje nog fijner.

Je kunt je via de webshop van My Style Squad inschrijven voor hun nieuwsbrief dan wordt je op de hoogte gehouden over hun collectie. Je kunt ze natuurlijk ook volgen via de sociale media.

Wat mij betreft kan de zomer beginnen!

Door hier te klikken kom je in de webshop van My Style Squad, hier vind je alle informatie over mijn nieuwe favoriete jurk

Liefs, Annemarie

Klik op de foto’s om ze te bekijken

Op sociale media vind je nog meer van mij

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.