Mooi en comfortabel | plus size kleding


Ik zit nog steeds in de wandelmodus. Daar pas ik de kleding, die ik draag, op aan maar ook als ik wandel draag ik ook graag kleding waar ik me mooi in voel. Natuurlijk kies ik wel voor kleding en schoenen die comfortabel zitten en waar ik mij lekker in kan bewegen maar mooi en comfortabel kunnen goed samen. Nu het frisser wordt trek ik graag een sweater of vest aan i.p.v. een jas om in te gaan lopen. Dat geeft meer vrijheid om in te bewegen en is ook minder warm. 

Deze leuke sweater is door de applicatie van pailletten net even meer dan alleen maar gewoon sportieve kleding. Hij is lekker ruim en er zit een beetje stretch in. Ik heb er voor gekozen om deze sweater te combineren met deze leuke rok in luipaardprint. Zo is het net even anders en toch stoer in combinatie met mijn boots en de print.

De rok is een wat rechter model in een wikkelrok-look met overslag. Het elastiek in de taille is comfortabel en de ingezette onderrok maakt dat de rok mooi blijft zitten en niet plakt. Het model valt uitstekend en ik zal deze rok zeker ook nog op andere manieren gaan combineren.

Nu we allemaal zoveel mogelijk thuis zijn en van uit huis werken is comfortabele kleding sowieso geen overbodige luxe. Ik denk dat menigeen tijdens de, momenteel veel voorkomende, online vergaderingen gewoon in zijn onderbroek zit. Ik zie dat hier bij mij thuis ook gebeuren, de vergaderingen in overhemd met boxershort. 

Maar ik ben er wel echt een fan van dat we onszelf, ook in dit soort gekke tijden, blijven verzorgen. Om te voorkomen dat wij (en daarmee onze persoonlijkheid) wegzakken in alleen gemak en comfort met het excuus dat we nu toch maar weinig mensen zien. We moeten onszelf de moeite waard blijven vinden en hiervoor de moeite willen blijven nemen. Mooie kleding helpt hierbij natuurlijk enorm en kan een positieve boost geven aan je gevoel.

Ik kan het jullie trouwens allemaal aanbevelen om net als ik de wandelschoenen iedere dag even aan te trekken. Ook als je conditie niet zo goed is, jij bepaalt hoe snel en hoe ver! Ook ik moet het weer helemaal opbouwen en loop nog maar korte stukken (mijn conditie is extreem verslechterd door mijn corona avontuur). De ene dag is de andere niet en ik bouw het stapje voor stapje op. Het is ontzettend fijn als je merkt dat je iedere keer toch weer wat meer kunt en weer wat verder komt. Het is nu trouwens zo mooi buiten met alle herfstkleuren.

Vergeet jullie zelf niet in deze vreemde tijd, houd vol en zorg goed voor jullie zelf. Er is licht aan het einde van de tunnel….het moet!

Ik vond deze leuke outfit bij Happy Size.
Goed om te weten is dat er nu een kortingscode actief is voor een korting van maar liefst €15,- op een bestelling van minimaal €40,-. De voorwaarden kun je terug lezen in de webshop van Happy Size. Gebruik kortingscode: AU15

Liefs Annemarie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.