Mooie plus size mode schoenen en accessoires

Mooie plus size mode, schoenen en accessoires! 
Na twee jaar thuis in quarantaine kunnen we eindelijk weer mooie kleding aan!

Als je steeds thuis heb gewerkt en je moet nu weer naar kantoor is het misschien weer even wennen om, alle ochtend rituelen van make-up en kleding, weer voor elkaar te krijgen in een strakke tijdsplanning. Maar toch, het de moeite waard want we worden weer gezien. Dus dof jezelf lekker op en laat de complimentjes maar komen!

Het is volop lente! En na onze 2 jaar durende quarantaine is het tijd voor uitbundigheid en felle kleuren. Knalroze, groen en blauw zijn de trend deze lente en zomer.

Ik hou van kleur! Ga jij dit jaar ook voor deze felle kleurtjes of durf je het niet aan? Vind je het te opvallend? De gedachten dat je dunner lijkt in donkere kleding en dat je daarom beter geen kleur kunt dragen is natuurlijk onzin. Je bent zoals je bent en daar verandert een kleurtje niets aan. Misschien val je minder op in rustigere kleuren maar vergeet niet dat er geen enkele reden is om jezelf te verstoppen.

We mogen allemaal gezien worden! Niemand hoeft zich te schamen. Iedereen mag zijn wie zij of hij is en bedenk je dat we allemaal zoveel meer zijn dan wat je ziet.

Ik vond al deze mooie plus size mode in de webshop van Happy Size

Dit blauwe jasje is van echt leer. Ik vind dat leer zoveel fijner draagt dan een jasje gemaakt van een synthetisch materiaal. Draag je liever toch geen leer dan heeft Happy Size ook hele leuke andere alternatieven. Je kunt deze super leuke rok trouwens ook uitstekend met een jeansjasje combineren.

De knalroze rok kun je op verschillende manieren maar vooral geheel naar je eigen smaak stijlen. Houd je van meer casual draag de rok dan met een t-shirt maar houd je van wat meer gekleed, combineer hem dan bijvoorbeeld met een mooie blouse.

Annemarie x

Klik hier voor meer mooie plus size mode.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.