Plus size event

Zoals jullie weten waren er de laatste periode nog al wat obstakels op de weg voor mij waardoor ik de geplande Diva Day helaas moest cancelen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Mijn creatieve brein bleef pruttelen en in het verlengde van de Shoot The Diva Day bedacht ik een ander concept: Blogger voor een dag!

Voor alle Diva’s die het leuk vinden om eens in de schoenen te staan van een echte blogger!

Ik strijk samen met fotografe Laura Ploeger op diverse plaatsen in Nederland neer om jullie een echte bloggerservaring te laten beleven en je in je favoriete outfit op een mooie buiten locatie te fotograferen! Tevens heb ik mijn medekompaan van de Diva Day, bodypositive en fashion blogster Nicole Koning van Empowering The Curvy Woman verteld over mijn ideeën en ook zij vindt het heel leuk om betrokken te zijn bij dit project en zij zal ons dan ook op diverse locatie vergezellen. Veel van jullie kennen Nicole misschien al maar als je haar nog niet eerder hebt ontmoet neem dan zeker kijkje op haar website of volg haar op Instagram. Inmiddels ken ik Nicole al een tijdje en ik heb inmiddels meerdere keren met plezier samen met haar mogen werken. Deze goedlachse “down to earth” Diva, kent de klappen van de zweep en deelt haar ervaringen in persoonlijke groei en in de mode graag met andere vrouwen.

Camila en Gaytrie zijn de twee visagistes die ons de geplande dagen ondersteunen en jullie extra zullen te laten shinen, ook zij zijn super enthousiast om betrokken te zijn bij de bijzonder leuke “Blogger voor een dag” dagen.

Camila is geboren in Brazilië en kwam op haar 7e naar Nederland. Ze heeft zelf drie prachtige Divaatjes en is getrouwd met de liefde van haar leven. Camila is gediplomeerde kraamverzorgende en gediplomeerde doktersassistente. Maar haar passie voor make up en nagels was zo groot dat ze op haar 30ste besloot alles aan de kant te zetten en voor haar droom te gaan. Ze is cursussen en opleidingen gaan volgen in de visagie en nagelstyling, dit bracht haar zelfs naar Minsk en Kiev. Ze krijgt er een kick van wanneer ze mensen kan laten stralen. Met haar make up haalt ze de schoonheid die van binnen zit, naar buiten. Het leuke van dit vak vindt ze dat ze met heel veel verschillende mensen in contact komt, haar motto is “There is always more room for glitters and sparkle in our lives”

Gaytrie is 36 jaar en haar afkomst is Surinaams Hindoestaans. Ze woont nu 18 jaar in Nederland is getrouwd en heeft 2 kids. Gaytrie is heel jong mama geworden en kon daardoor haar school niet afmaken. Haar droom was echter om altijd iets met make up te doen, ze heeft haar dromen nagejaagd en een opleiding gevolgd om Make Up Artist te worden. Sind vorig jaar heeft ze haar internationale make-up artist diploma behaald. En daar mag ze trots op zijn! Gaytrie vind het superleuk om jullie tijdens de “Blogger voor een dag” dagen te leren kennen en jullie make up te doen! 

Het leven van een blogger

Het leven van een blogger is leuk en afwisselend maar gaat vaak niet over rozen, door weer en wind zijn we op zoek naar een originele locatie, verkleden we ons op de meest vreemde plekken en vergeten we vaak te eten. Bovendien hebben we de luxe van een fotograaf en visagiste, die ons helpen, meestal niet. Maar we verwennen jullie deze dag graag met wat extra comfort (het moet wel leuk blijven!) dus nemen we een party(verkleed) tent mee, wordt je voorzien van een mooi make-upje, mental support en ik neem een heerlijk gevulde picknickmand mee. Kortom het zal je aan niks ontbreken. We leren elkaar kennen of kletsen bij. We staan open voor al jullie vragen, geven je tips en advies over mode, make-up, persoonlijke groei en zelfacceptatie en Laura maakt natuurlijk prachtige foto’s van jullie. 

Tijdens deze dag zal ik jullie allen vragen welke positieve boodschap jullie als blogger(voor een dag) willen delen met de wereld. Dit is jullie moment om bij te dragen aan het veranderen van de maatschappelijke maatstaven en/of anderen vrouwen een hart onder de riem te steken. Deze boodschap verwerk ik samen met 1 foto en een groepsfoto in een blogpost die ik na deze dagen zal schrijven en publiceren op Grand Diva Magazine, want zonder blogpost ben je natuurlijk geen echte blogger. En om onze positieve boodschap nog verder uit te dragen zal alles gedeeld worden op de gebruikelijke social media.

En wat moet een blogger zonder sponsor?

Happy Size vindt het super positief dat, met projecten als “Blogger voor een dag”, iedereen de kans krijgt om gezien te worden omdat het een divers en realistisch beeld oplevert van ons vrouwen. Happy Size is jullie sponsor tijdens deze dagen! Zoals jullie misschien wel weten is Happy Size een online shop met een collectie mode t/m maat 62. Ik ken Happy Size als één van de meest bodypositive bedrijven binnen de plussize branche, ze ondersteunen meerdere bodypositive, bloggers en projecten waaronder het Body Love project maar natuurlijk ook de Shoot The Diva Day.

Happy Size vind het super positief dat met projecten als “Blogger voor een dag” iedereen de kans krijgt om gezien te worden omdat het een divers en realistisch beeld oplevert van ons vrouwen. Daarom ligt er voor iedereen een cool t-shirt klaar met daarop een positief statement gedrukt en ook nog een speciale kortingscode als extra cadeau!

Body positive t-shirt + kortingscode  cadeau!

Tevens zal Happy Size de blogposts die tot stand komen na deze dagen en meerdere foto’s delen op hun social media platvormen net als die van echte bloggers! Dat is natuurlijk super leuk want zo bereikt jullie positieve uitstraling en boodschap nog veel meer mensen!

Na de fotoshoot dag ontvangen jullie van Laura 2 prachtig bewerkte digitale foto’s naar eigen keus en een groepsfoto zonder logo. Van Laura ontvang je ook nog een 3e bewerkte foto met haar logo cadeau!

Om er een fantastische en persoonlijke beleving van te kunnen maken kunnen wij per locatie maar maximaal 10 Diva’s ontvangen.

Twijfel niet met reserveren want vol=vol.  

Wil je met meerdere vriendinnen of met een groep komen laat het dan gerust weten wanneer jullie niet gezamenlijk boeken, dan houden wij hier rekening mee.

Goed om te weten

Let op! Uiteraard is het goed om te beseffen dat het een ontmoeting en fotoshoot betreft op een openbare buiten locatie. Wij zullen er natuurlijk alles aan doen om ons samenzijn en de (bloggers-) ervaring zo aangenaam mogelijk te maken maar sta er wel bij stil dat een buiten locatie niet beschikt over bepaald comfort. We zullen per locatie een vaste plek kiezen als uitvalsbasis voor de fotoshoots en hier gezellig samen zijn met elkaar, je adviseren en je vragen beantwoorden, je make-up verzorgen en natuurlijk genieten van de verzorgde picknick. Je kunt overwegen om zelf een tuinstoel/klapstoel/kussentje/dekentje mee te brengen. Neem sowieso iets warms mee! We zijn afhankelijk van het weer, bij regen kan een fotoshoot en dag als deze niet doorgaan en zijn we genoodzaakt om een andere datum te prikken. Wij houden het weer vooraf goed in de gaten en we zullen proberen om 24 uur van te voren te beslissen of het door kan gaan of niet maar onthoudt Nederlands weer is en blijft lastig!

Je kunt inschrijven met of zonder voorkeur voor een locatie.

Exacte ontmoetingsplek op de betreffende locatie ontvang je na inschrijving en betaling per e-mail.

Waar en wanneer:

24/3 Utrecht, Park Lepelenburg

7/4  Arnhem, Park Sonsbeekpark 

14/4 Amsterdam, NDSM (Nicole van de partij) 

19/5 Zwolle, Park Eekhout (Nicole van de partij)

26/5 Breda, Stadspark Valkenberg (Nicole van de partij)

2/6 strand scheveningen (Nicole van de partij)

30/6 Zandvoort strand 

Extra datum!

Kosten voor deelname: €65,- 

De prijs is met inbegrip van visagie, fotoshoot, persoonlijke begeleiding, advies en gezelligheid van plus size bloggers Nicole en Annemarie, een heerlijke picknick en 2 bewerkte foto’s, 1 groepsfoto, 1 extra foto met logo, een t-hirt met body positive opdruk en een speciale kortingscode van Happy Size.

Reserveer door hier te klikken!

Reserveer een plek o.v.v. je volledige voor- en achternaam, je emailadres en jouw voorkeurslocatie. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht met verdere instucties en een betaalverzoek.

Wil je meer foto’s van deze dag ontvangen dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt de foto’s na jouw fotoshoot direct bekijken en extra foto’s dan ook ter plaatse bij Laura bij bestellen. Prijzen voor meer bewerkte foto’s: 1 foto á € 7,50, 3 foto’s á € 20,00, 5 foto’s á € 32,50

Om de foto’s van deze dag te kunnen gebruiken en te publiceren in een blogpost, ze te kunnen tonen op socialmedia en ze te delen met de sponsorende partij van “Blogger voor een dag” is het voor alle betrokken partijen noodzakelijk dat wij hierover vooraf afspraken maken en een overeenkomst met elkaar aangaan in de vorm van een quitclaim. Dit is een contractje welke vooraf aan deelname na goedkeuring beider partijen ondertekend dient te worden door organisator Grand Diva Magazine en de deelnemer.

Blogger voor een dag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Blogger voor een dag - Grand Diva Magazine

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.