My Style SQuad

Deze jurk van het merk Zeffa vond ik in de webshop van My Style Squad. Nu loop ik al heel wat jaartjes mee in de wereld van de plussize mode maar dit merk kon ik nog niet en ook met de webshop had ik eerder nog geen ervaring maar ik kan weer een juweeltje aan mijn schatkaart toevoegen!

Ik was eerst wat twijfelachtig want deze jurk gaat tot maat 56/58 en zoals jullie weten draag ik in de meeste gevallen toch echt maat 58. Maar wie niet waagt, wie niet wint! Dus bestelde ik deze lange, deels transparante jurk met leuke stippen print. Ik had de jurk keurig ingepakt, supersnel in huis! 

De jurk is een aangename verrassing! De kwaliteit is erg mooi en de afwerking is uitstekend. De stof is mooier dan ik kon zien op de foto’s want de stippen zijn deels van fluwelig materiaal waardoor de stof mooi rijk oogt. De combinatie oker, bruin en zwart is natuurlijk top voor komende herfst. Wat me nog het meest heeft verrast was dat ik de jurk in maat 56/58 pas.

Onder de wijde transparante bovenlaag zit een stretchende onderjurk. Deze is een stuk korter dan de bovenlaag waardoor je een extra leuk effect krijgt. In het achterpand van de jurk zit ter hoogte van de taille elastiek ingewerkt waardoor een mooie pasvorm ontstaat. De jurk wordt geleverd zonder ceintuur maar is zeker ook leuk om te dragen met.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe aanwinst! Ik ga zeker vaker bestellen bij My Style Squad want ik zag nog veel meer leuke herfst items in hun webshop. De prijzen zijn heel redelijk en boven de € 50,00 bestel je gratis. Naast het merk Zeffa verkoopt My Style Squad ook de merken Magna en Maelle. 

Liefs,

Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

2 Reacties

 1. Hetty Vink
  6 september 2020
  Antwoord

  Ik vind dat riempje erbij echt perfect. Mooie outfit. Je prachtige haar komt ook goed tot zijn recht bij deze kleuren!

  • Redactie
   8 september 2020
   Antwoord

   Dat is lief! Dank je wel 💕

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.