Natuurlijk Kleuren en prints

Ik kan me de tijd dat veel “plus size” mode nog bestond uit veelal effen en donkere tinten, met soms als uitschieter een vreemde applicatie van een beer, nog heel goed herinneren. Felle kleuren en (grote) allover prints waren volgens de heren en dames in de mode een no-go als je een maat groter had dan maat 42/44, want dat maakte dikker. “Afkleden” was het motto. Mode in grotere maten heeft lange tijd in de kinderschoentjes geparkeerd gestaan maar gelukkig zijn we dat tijdperk nu eindelijk een keer voorbij!

We hoeven ons niet langer te verstoppen en we hebben eindelijk keus. We kunnen dragen wat we willen en naar eigen invulling onze eigen stijl creëren. En wat hadden ze het toen mis, natuurlijk kunnen wij mooie prints dragen en alle kleuren van de regenboog, daar is niks mis mee. Een mooie print kan juist heel flatteus zijn zoals je ziet. Dus zeggen we “yes!” tegen de kleuren en de prints.

Het mode merk Twister hanteert al jaren de term “Colorful Curves” in combinatie met zijn naam en ook weer met deze jurk doen ze die naam eer aan. De combinatie van geel en paars is een gewaagde maar gouden combinatie en laat zien dat je er durft te zijn!

Het model van deze jurk is rustig, licht uitlopend en valt tot over de knie, de trompetmouwen vallen erg mooi en wat ik heel prettig vind met dit soort wijde mouwen, ze vallen niet onhandig lang. De print en kleuren doen de rest. De kwaliteit is weer supermooi en wat ik erg fijn vind, deze jurk valt nog net iets ruimer dan de jurken die ik eerder al droeg van Twister.

Goed om te weten is dat je de nieuwe collectie van Twister t/m maandag 4 november kunt shoppen met 20% korting, dus ook deze jurk!

Het jasje en het tasje zijn niet van Twister, ik had deze al in de kast, ze passen qua kleur perfect bij de jurk dus heb ik hiermee mijn look compleet gemaakt.

Klik hier om deze jurk nu met 20% korting te shoppen.

Liefs Annemarie

één reactie

  1. Wilma
    1 november 2019
    Reply

    Prachtige combi ook met dat korte jasje
    Ik zie dat je vaak donkere kleuren pantys aan hebt, ken je de Snagtights al?Deze hebben prachtige kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.