Niet alleen voor op de Bank

Ook ik ben druk met voorbereidingen voor komende feestdagen en ook bij mij loopt het “to do” lijstje inmiddels over! Nog een blog schrijven, nog een outfit op de foto, kind motiveren nog de laatste goede cijfers voor zijn eerste rapport te scoren, huishouden, kind naar sport brengen, boodschappen doen, kerstboom opzetten, haren verven, hond uitlaten, helpen op school, bedenken wat we moeten eten vandaag en met de kerst…

Op dit soort momenten verlang ik wel eens terug naar vroeger. Toen leefde ik altijd onder een steen in december en de feestdagen bracht ik bewust in een joggingbroek op de bank door met “all you need is love” een borrel en wat lekkere hapjes. Maar goed, tijden zijn veranderd… ik heb een rol te vervullen als moeder, vrouw van, dochter en vriendin. Ik zal er zeker niet om klagen en ik ben er blij mee maar een fan van “de kerst” zal ik wel nooit worden.

Met enige tevergeefse hoop dat het me dit jaar toch nog een momentje zal lukken om in een joggingbroek op de bank te kruipen bestelde ik bij Happy Size deze set van basic trui, joggingbroek en vest. Ik was vooral erg benieuwd naar het vest. Ik ben blij dat ik het besteld heb want ik vind hem super leuk!

Het vest is mooi dik en de kanten details zijn een echte eyecatcher. De joggingbroek zit lekker en is comfortabel zonder zo’n lelijke pofbroek te zijn. De trui is gebreid, niet zo dik en heeft 3/4 mouwen en wordt op de website van Happy Size eigelijk aangeboden als jurkje maar ervaring leert dat als je zo lang bent als ik, korte jurkjes het soms prima doen als trui of tuniek (dat kun je natuurlijk ook andersom toepassen als je juist wat kleiner bent).

Alles bij elkaar een prima outfit voor iedere dag en zeker niet alleen voor op de bank! Kon het dan ook niet laten om er toch nog maar een foto in kerstsfeer van te maken, toen ik deze mooi versierde boom in de Amsterdamse Jordaan zag staan.

Liefs Annemarie

2 Comments

 1. Ria
  13 december 2019
  Reply

  Hi Annemarie,

  Welke maat vest draag je hier?

  Hartelijke groet,
  Ria

  • Redactie
   21 januari 2020
   Reply

   Hi Ria,
   Ik draag maat 58/60.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.