Niet verslonzen in gemakzucht

Door alle constantie zouden we bijna vergeten dat de lente is begonnen en wat zijn we nu allemaal toe aan een beetje licht, warmte en positiviteit! 

Deze foto’s zijn nog gemaakt voor we werden geconfronteerd met de gevolgen en het beleid van de huidige situatie betreft Corona.

Het is een raar idee dat we nu niet zomaar even zonder reden naar buiten kunnen gaan om van het mooie weer te genieten maar deze foto’s geven mij hoop en ook weer iets om naar uit te kijken.

We toonden deze outfits van Happy Size al tijdens de DIVA DAY 2.0 en wat was het weer een fantastische dag! Jullie reacties na de DIVA DAY waren weer hartverwarmend en zo ontzettend positief! Nicole en ik zijn ontzettend blij om te horen dat iedereen het zo fijn en leuk heeft gehad. Ondanks dat het iedere keer weer een enorme organisatie vergt maken die berichten en reacties het de moeite waard om het weer opnieuw te doen.

Ik vind het ook erg belangrijk om nog eens te benadrukken dat wij de DIVA DAY op deze wijze niet zouden kunnen organiseren zonder de inzet van anderen en de financiële steun van een aantal bedrijven en dat deze hulp en steun voor een event als de DIVA DAY alles behalve vanzelfsprekend is. De DIVA DAY is natuurlijk een event voor een specifieke groep Diva’s, een groep Diva’s die in onze maatschappij helaas toch nog steeds niet als algemeen geaccepteerd worden beschouwd. Zelfs binnen de plus size branche zijn er nog bedrijven die zich om die reden niet durven te binden aan een event als de DIVA DAY.

Het is dan ook heel bijzonder en super tof dat er mensen en bedrijven zijn die dat wel doen en op verschillende wijze bijdragen aan de totstandkoming van onze DIVA DAY, dit zijn de mensen en bedrijven die ons Diva’s echt een warm hart toedragen en een verschil maken in de wereld. Dus laten wij, nu de wereld even stil lijkt te staan, deze mensen en bedrijven steunen!

Natuurlijk weten we niet wat de komende tijd ons gaat brengen maar één ding is in ieder geval zeker het is weer voorjaar geworden en de zon is weer gaan schijnen! En ook al zitten we in isolatie we gaan deze periode toch niet alleen in onze onesie of joggingbroek doorbrengen!? Laten wij Diva’s a.u.b. allemaal onze vrouwelijkheid bewaken en onszelf niet laten verslonzen in dit soort gemakzucht.

Zomerse kleding voor in huis, op balkon of in de tuin mag natuurlijk comfortabel zijn maar het is zeker mogelijk om er ook in comfortabele kleding fantastisch uit te zien en dat is fijn voor jezelf maar ook motiverend voor je omgeving als je laat zien dat jij je niet laat deprimeren door deze situatie en je hoop hebt op betere tijden. Dus doe wat je altijd doet in deze tijd van het jaar…. Ontharen, scrubben, pedicuren, make-upje op….en trek mooie voorjaarskleding aan… het is niet voor niks!

Aan comfort ontbreekt het bij deze items, uit de nieuwe voorjaarscollectie van Happy Size, zeker niet, de pasvorm en stof gebruik zijn erg prettig en qua stijl kun je alle kanten op. Nicole, Anita en ik zelf hebben alle drie een heel andere lichaamsbouw maar desondanks kunnen wij alle drie uitstekend shoppen bij deze webshop. Bij Happy Size vind je een heel ruim aanbod van merken en items t/m maat 62 maar met behulp van het handige keuze menu kun je heel makkelijk shoppen door bijvoorbeeld te zoeken op een specifieke pasvorm, kleur en maat die je zoekt.

We zijn allemaal anders en dat mag gezien worden! Je ziet dat wij ondanks onze verschillen soms best dezelfde kleding kunnen dragen en er daarin ook alle drie fantastisch uit kunnen zien. Geef jezelf af en toe een boost lieve Diva’s in deze vervelende en soms bange tijd, wees lief voor jezelf en maak je mooi, het kan en mag!

Liefs Annemarie

Happy Size is ook een sponsor van de DIVA DAY!
Hieronder vind je de verschillende links naar de diverse items die we dragen, klik op de linkjes voor meer informatie.

Annemarie 

Leren rode bikers jasje

Kort jurkje zwart met bloemen

Lange jurk met rode animalprint

Lang rood vest

Nicole 

Zwart bikers jasje met franje

Korte jurk in roze/rood met panterprint

Lange jurk met animalprint in petrol

Anita 

Plissé rok

Satijnen blouse met kettingprint

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.