Nog een rood jurkje

Het is jullie misschien wel opgevallen dat rood mijn kleur is. Ik kon het niet laten en bestelde nu toch weer een rood jurkje. Ik draag deze als tuniek omdat ik het qua lengte net te kort vind om zonder broek te dragen maar nu ben ik ook wel erg lang met mijn 1.80 m.

Het is gemaakt van een beetje stevigere kwaliteit tricot met stretch en heeft een goede pasvorm en een mooie belijning waardoor het mooi valt en lekker zit. Dit is eigelijk gewoon zo’n basis model waar je alle kanten mee op kunt en op veel manieren kunt combineren. 

Ik vond het jurkje bij Happy Size, het is van het merk Angel of Style en het is in meer kleuren leverbaar. Mij bevalt het zo goed dat ik aan het overwegen ben om nog een kleur te bestellen.

Dit jurkje is verkrijgbaar t/m maat 58 en is erg aantrekkelijk geprijsd namelijk €29,99.

https://www.happy-size.nl/jurk-937621/

De witte broek had ik al langer in de kast hangen.

Liefs Annemarie

Rood jurkje

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.