Nooit genoeg panterprint

Ik denk dat ik niet heel veel hoef te vertellen over deze jurk, deze spreekt voor zichzelf. Nu heb ik al heel wat kleding met panterprint in mijn kast hangen maar ik krijg er nooit genoeg van. Juist een panterprint in felle kleuren, zoals deze, is dit najaar een fashion trend. De kleuren van deze jurk zijn heel mooi gekozen. Ik wordt hier echt vrolijk van.

Het model is een beetje vergelijkbaar met de jurk in mijn vorige post. Deze is alleen uitgevoerd in een niet stretchende stof. Ik was daarom ook benieuwd of ik deze jurk wel net zo fijn vind dragen als de eerdere. Ik ben erg blij dat dit inderdaad het geval is. Er zit voldoende ruimte in het model waardoor de jurk nergens knelt en ik voldoende bewegingsvrijheid heb.

Dit echte leren jasje is mijn favoriet dit najaar. Hij draagt prettig en maakt een outfit net even wat stoerder. Ik vind het vooral een fijn jasje omdat echt leer zoveel prettiger draagt dan de varianten in leder look. Natuurlijk is een jasje van echt leer wat duurder in aanschaf dan één van kunststof. Toch vind ik deze heel redelijk is geprijsd voor echt leer. Ik zag dat het jasje ook nog in de kleuren cognac, rood en in petrol verkrijgbaar is (ook erg leuk!). Natuurlijk kun je de stoere look ook creëeren met een jasje van imitatie leer.

Ik ontvang altijd veel reacties op mijn outfits. Vooral op looks als deze, met opvallende kleuren en prints, leveren veel reacties op. Maar van reacties als deze: “Ik vind het zo mooi maar ik durf dit niet te dragen”, wordt altijd verdrietig. Natuurlijk kun je en mag je mooie kleding dragen! En ja, natuurlijk ook in uitbundige kleuren en prints!

Iedereen is goed zoals zij/hij is, ongeacht afkomst, leeftijd of dingen als een kledingmaat.

Er zijn net zoveel verschillende mensen als bomen, niet één is hetzelfde en dat is maar goed ook! Dus ga tussen al die verschillende bomen staan en trek een jurk aan die jij mooi vindt! 

Ik sta hier in mijn jurk, met panterprint tussen de bomen op landgoed Duin & Kruidberg. Deze locatie is een aanrader voor wie graag wandelt. De outfit vond ik in de webshop van Happy Size.

Liefs Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.