Ophilia | passen is weten

Soms maak ik uit nieuwsgierigheid een uitstapje naar een merk dat qua maatvoering net niet ver genoeg doorloopt om mij te passen. En dat is soms met positief gevolg. Ophilia is zo’n merk welke ik dus eigenlijk nooit geprobeerd had omdat ze mijn maat niet produceren. Ik volg de collecties wel want ik vind ze altijd erg leuke stoffen gebruiken en ook de modellen spreken me aan maar ja, die maat he! 

Passen is weten, dus deed ik de stoute schoenen aan en ben op bezoek gegaan bij mijn vriendin Nicole @thecurvyking_, die bij Ophilia werkt. Ik heb een aantal leuke items uit de collectie gepast. En met succes! Ik laat je de komende tijd 3 leuke outfits zien die ik dus wel degelijk blijk te passen.

Van deze eerste outfit viel ik in eerste instantie voor de stof van deze blouse. Met de leuke kleurige bloemetjes in combi met een streepje van goudkleurig draad is het een mooie eyecatcher. Rechte modellen zijn altijd lastig met mijn figuur dus was het een uitdaging. Ik was dan ook erg verrast dat de blouse goed past en valt. Ook de voorkant die korter is dan de achterkant, is niet net té kort want die valt mooi over mijn buik. 

Ik ben helemaal fan van deze kokerrok! De meeste kokerrokken zitten mij niet goed. Ze volgen, negen van de tien keer, door de stoffen die worden gebruikt mijn lichaamscontouren (lees curves) niet goed waardoor het mijn figuur meer kwaad doet dan goed. Je kent het vast wel van die net te wijd afstaande kokers waardoor je bijna vierkant lijkt of van die rokken die door je kont een halve meter te kort zijn aan de achterkant. Deze rok heeft al deze problemen niet!

Deze rok is super stretchy in breedte én in de lengte. Deze rok zit als een comfortabele handschoen om je heen en laat daardoor juist al je mooie vormen zien. De rok rekt mee waar het moet en blijft mooi smal waar jij dat ook bent. Je kunt deze rok korter en langer dragen en daardoor is het een echte basic musthave. Op mijn Instagramaccount @granddivamagazine laat ik je dat zien in een filmpje.

Soms zit het mee en soms zit het tegen maar deze uitstap naar het merk Ophilia was in ieder geval een positieve! Een aanrader om ook eens te proberen als je net als ik maat 58 draagt. 

Liefs, Annemarie X


Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.