Oranje | Niet alleen voor koningsdag

Oranje is voor ons onlosmakelijk verbonden met voetbal, de appeltjes van…, bevrijdings- en koningsdag. Daardoor dragen we het verder weinig en lijken we te vergeten dat het, in al zijn tinten, ook gewoon een mooie warme kleur is. Oranje zit door deze associaties een beetje in het verdomhoekje. Wie draagt deze kleur ook op een andere dag dan koningsdag of wanneer het Nederlands elftal speelt? Op deze speciale momenten kleurt Nederland overdadig oranje. Plots blijkt iedereen nog zo’n goedkoop oogende net te krappe of verwassen oranje polo in de verkleedkist te hebben, met bijbehorende accessoires. De rest van het jaar lijkt de kleur weer volledig te verdwijnen in het modebeeld.

Ik ben zeker in voor een feestje maar ik ben nooit van de oranje polo’s, boa’s en cowboyhoeden geweest. Misschien ben ik gewoon een beetje zure (oranje) appeltje of een ijdele dat mag ook. Ik ben gek op deze kleur en heb er dan ook geen moeite mee om het ook buiten de geijkte dagen te dragen.

Ik heb dit jurkje met mooie paisley print, dan ook niet speciaal gekozen voor de aankomende koningsdag. Het is gewoon een leuk jurkje in een mooie kleurstelling. Vorig jaar heb ik hetzelfde model jurkje bij Happy Size gevonden en dat is me prima bevallen. Ik vind het een leuk casual en comfortabel model. Het is gemaakt van lekkere zachte t-shirtstof en heeft, heel praktisch, zakken. Het is echt een jurkje voor iedere dag en dus zeker niet alleen voor koningsdag omdat er toevallig oranje in de print zit. 

Een aanrader voor het zomerseizoen!

Liefs Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.