Outfit | Vrouwelijk maar Zakelijk

Vrouwelijk en zakelijk is soms een lastige combinatie die vaak eindigt in een iets te stijve of te saaie outfit. Ik vind dat een zakelijke outfit zeker niet saai hoeft te zijn en wij vrouwen wel degelijk ook echt als vrouw op het werk mogen verschijnen. Dat dit mogelijk is, ook wanneer je een grotere maat draagt, bewijst deze outfit.

Deze nette blouse heeft een hele mooie belijning, ik voel me er super vrouwelijk in omdat hij mijn rondingen op gepaste wijze benadrukt zonder de wel bekende decolleté te tonen. De strik maakt de blouse extra vrouwelijk. Je kunt deze blouse natuurlijk met iedere gewenste broek of rok combineren. Ik koos in dit geval een kortere rok waardoor de outfit wat spannender wordt. Moet het echt keurig draag dan een broek of liever een rok tot op of over de knie. Het is goed om een rok af te stemmen op je figuur en natuurlijk de situatie. Pas eens verschillende lengtes en modellen rokken om er achter te komen wat het beste bij je figuur past. 

Om mijn outfit compleet te maken heb ik gekozen voor deze korte trenchcoat die het prima doet in de regen. Ik draag jassen meestal open en bij deze jas knoop ik het ceintuur dan naar achter zodat mijn rondingen (lees: billen) beter uitkomen. Gebruik de ceintuur om meer taille te creëren als je het jasje dicht draagt.  

Enkellaarsjes maar ook echt hoge laarzen, tot op of zelfs over de knie, zijn hot dit seizoen je ziet ze in vele varianten ook voor voor dames met volle kuiten en een grotere schoenmaat zoals ik. 

Ik vond deze mooie blouse en trenchcoat in de webshop van Happy Size. Hier vind je ook diverse rokken, broeken, schoenen en laarzen om je outfit naar je eigen wens en stijl compleet te maken. 

Bij Happy Size kun je terecht voor een uitgebreide collectie t/m maat 60.

Ik ben in ieder geval “Ready for business!”

Outfit - vrouwelijk maar zakelijk

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.