Paprika collectie

Soms is het nodig om uit een bepaald patroon te stappen en jezelf uit te dagen om een ​​nieuwe ervaring aan te gaan. Ik daagde mezelf uit om een ​​kledingmerk te proberen, Paprika. Ik had hier nog geen ervaring mee. Een meisje heeft immers nooit genoeg mooie kleren, toch? Het was een goed moment om deze uitdaging nu aan te gaan. Ze hebben namelijk een mooie wintercollectie.

Ik ben helemaal voor “shop je shape en niet je maat”. Als je stopt met alleen naar de maten te kijken en naar de pasvorm van kleding gaat kijken, zal je ontdekken dat er meer soms mogelijk is dan je denkt. Als ik alleen naar de maat had gekeken, had ik deze outfit niet geprobeerd. Dan had ik dit juweeltje dus gemist. Deze outfit zit perfect en ik zal de Paprika collectie vanaf nu zeker in de gaten houden.

Deze jurk bestaat uit twee lagen, een ondoorzichtige onderjurk en afgewerkt met transparante mesh. De jurk heeft een mooie pasvorm die mooi de vormen van je lichaam volgt. Ik combineer de jurk hier met dit korte zachte vestje waarin een glinstering zit verwerkt. Ook leuk voor de feestdagen.

Wil je ooK de uitdaging aangaan?
Gebruik dan kortingscode: WINTERISCOMING voor 20% korting op de nieuwe Paprika collectie tot 25 november op www.paprika.eu

Liefs Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.