Pluk de dag

Ik heb elke lente weer een beetje het gevoel van opnieuw beginnen. De nog frisse wind, de zon en de natuur die weer wakker wordt. Het geeft mij weer energie om er voor te gaan. Dit is natuurlijk onzin want iedere dag van je leven heb je weer een nieuwe kans om de dag te plukken en de dingen die jij belangrijk vindt na te jagen en te genieten van je leven. We vergeten dit alleen nog veel te vaak.

We cijferen onszelf weg, laten ons negatief beïnvloeden door anderen, luisteren te veel naar stemmen uit het verleden en onzekerheden. Vraag jezelf niet langer af of het wel mag, of het niet egoïstisch is en of  je het waard bent. Natuurlijk mag het en natuurlijk zijn we het allemaal waard! Laat de negatieve dingen, die je misschien ooit geleerd zijn, je niet langer tegenhouden want ze zijn gewoon niet waar. Laat niemand je vertellen dat je iets niet mag of niet kunt, want je kunt alles! Vergeet niet, het is jouw leven en dat is je maar één keer gegeven. Dus laat je niet tegenhouden maar ga ervoor!

Ik pluk de dag in deze leuke outfit die ik vond bij Happy Size.

Deze heerlijke broek is van een gladde slinky-achtige stretchstof en heeft elastiek in de taille. Ik heb de broek gecombineerd met dit comfortabele jersey shirt in donkerblauw met een mooie pasvorm en leuke kanten afwerking langs de hals. Omdat het nog wat fris was heb ik er voor gekozen om dit overhemdjurkje in jeanslook er open overheen te dragen i.p.v. een jasje.

Ook deze leuke tas heb ik bij Happy Size gevonden. Ze hebben nu diverse leuke tassen van het merk Taschenherz. Ze hebben ruimere hengsels en langere verstelbare banden zodat ze comfortabeler dragen en zelfs ‘crossbody’ gedragen kunnen worden als je een grotere maat hebt.

Lieve Diva’s, ik hoor nog te vaak van jullie dat jullie jezelf afremmen, dingen niet durfen en dat jullie jezelf niet de moeite waard vinden. Laat het leven eens wat vaker om jou draaien, over wat jij wilt, fijn vindt en kunt. Voel je niet schuldig of te min. De wereld stopt echt niet met draaien en de mensheid overleeft het wel, als jij wat vaker goed voor jezelf bent.

Pluk de dag en maak er wat van!

Liefs Annemarie X

klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.