Plus size badmode | Verleg je grenzen

In mijn vorige post moedigde ik jullie aan om je grenzen te verleggen en meer van de zomer te genieten.

Nu weet ik dat het dragen van minder verhullende kleding al een hele uitdaging kan zijn, dus je kleding uittrekken is voor sommigen extra lastig of zelfs ondenkbaar.

Badmode is, in veel gevallen, een nog lastiger onderwerp dan minder verhullende kleding. Maar als je jezelf dan toch weet te overtuigen van het feit dat het écht heel fijn kan zijn om te zwemmen of naar het strand te gaan, dan is jouw beloning het heerlijke gevoel van overwinning.

Vergeet niet dat de meesten van ons ‘dikke’ mensen hier alleen maar moeite mee heeft omdat we een negatief denkpatroon aangeleerd hebben gekregen. Er is dus geen échte reden om geen badkleding te dragen, niet te gaan zwemmen of naar het strand te gaan. Er staat nergens een bordje ‘niet betreden’ of ‘verboden voor mensen met een dikke kont’. 

Over badmode kan ik lastig advies geven behalve dan dat je zult moeten proberen en passen. Badmode is heel persoonlijk. We zijn allemaal anders gebouwd en over smaak valt niet te twisten. Met passen en aantrekken zet je een goede eerste stap.

Dit bijzondere badpak vond ik bij Happy Size.
Het heeft een prachtige print en mooie details. Het is verkrijgbaar in verschillende cup maten tot en met maat 60. Happy Size heeft naast mode ook een uitgebreide collectie plus size badmode.

Tip! Wanneer je badmode combineert met een lange blouse of een kimono kan het net even wat comfortabeler voor je zijn om jezelf in badkleding te tonen. Happy Size nog een aantal hele leuke alternatieven in de collectie.

De zon schijnt lieve Diva’s het is tijd om nog wat grenzen te verleggen!

Annemarie x

  • Plus size badmode

Klik hier voor meer plus size mode inspiratie

Ook sociale media vind je mij

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.