Plus Size Blogger | Achter de schermen

Als plus size blogger ben ik voortdurend op zoek naar plekken en locaties die bij een nieuwe outfit en blogpost passen. Ik kan je vertellen dat is best een uitdaging. Je kunt natuurlijk gewoon de deur uitstappen en tegen een muur aan gaan staan en een foto maken maar voor mij is het bloggen een creatief proces en een uiting van mijn ervaringen, verhaal en positieve boodschap en daarom is “gewoon maar even een foto maken” niet genoeg. Met mijn blogposts probeer ik iets over te brengen en daar horen dan ook de juiste foto’s bij.

Bij het nemen van foto’s houd ik met veel dingen rekening zoals: de tijd van het jaar, de outfit, het weer, de sfeer van mijn verhaal, kleuren etc. etc. Eigenlijk moet alles precies op de goede plek vallen en dan moet het ook nog voor elke nieuwe blogpost anders. Helaas bestaat er geen goede database waarin je kunt zoeken naar locaties gebaseerd op sfeer en kleur. Het is dus vaak een kwestie van in de auto stappen en goed om me heen kijken op zoek naar een geschikte plek met de juiste sfeer, kleuren en licht. De meeste foto’s die ik gebruik en post zijn trouwens gewoon gemaakt met een iPhone.

Ik vond deze blouse met gele bloemenprint direct super leuk toen ik haar zag in de online shop van Happy Size en ik had ook direct de missie om het gebruik van kleur extra te benadrukken nu alles alweer donkerder wordt met de naderende herfst. Ik vond het wel leuk om even lekker ‘over the top’ te gaan. Maar ja, een goede locatie willen en ook vinden zijn twee verschillende dingen en dan is geel ook niet direct de meest makkelijke kleur. Het leven van een plus size blogger gaat niet altijd over roosjes (grapje).

Ik had gewoon super mazzel dat ik spontaan twee passende plekken vond. Beide in een totaal andere sfeer maar dat vind ik juist erg leuk. Wij vrouwen zijn namelijk ook allemaal anders en totaal verschillende types en zo zie je dat precies de zelfde outfit uitstekend tot zijn recht komt in verschillende situaties en in een andere sfeer.

Ik zocht in eerste instantie een shirt of blouse om te kunnen combineren met het basic skater rokje dat ik al had. Ik was dus op zoek naar iets dat niet te oversized of extra wijd zou vallen. Deze blouse is tot maat 56 te bestellen dus het was een gokje. In combinatie met de rok, waar ik de blouse in stop, is deze blouse perfect maar om het over een broek te dragen is het te klein en te kort. Het bikerjack scrollde ik toevallig langs en vond ik wel een lekkere stoere tegenhanger in combinatie met de bloemenprint, ik kon de verleiding dan ook niet weerstaan.

Jasje en blouse zijn beide afkomstig uit de online shop van Happy Size.

Liefs Annemarie

Plus Size Blogger

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.