plus size fashion blog

Op mijn plus size fashion blog kun je natuurlijk van alles lezen over grote maten mode. Ik deel hier mijn ervaring met je op gebied van kleding, styling, pasvorm, maatvoeringen, trends, etc.

Ik toon je hier mijn favoriete outfits en items. Om je te inspireren om op zoek te gaan naar je eigen stijl. Ook wil ik je uitdagen om meer met kleding te experimenteren. Mode is perfect om je persoonlijkheid mee te laten stralen. Maar ook om je zelfvertrouwen mee te boosten en je mooi mee te maken. En nog veel belangrijker, je mooi in te voelen!

Door mijn jarenlange ervaring in de plus size fashion branche weet ik helaas als geen ander hoeveel vrouwen nog gebukt gaan onder onzekerheden en een negatief zelfbeeld. We worden op tv en in de media nog altijd overspoeld met een vertekend en onrealistisch beeld betreft schoonheid. Dit is dan ook vaak de reden dat nog velen het liefst onopvallend en onzichtbaar over straat gaan. Dit is niet nodig want iedereen is mooi en mag gezien worden!

Ik hoop dan ook dat ik jullie, met dit plus size fashion blog, een beetje kan inspireren. Ik hoop dat ik je kan laten zien dat je, ook met mijn lichaamsbouw en kleding maat, als een goed geklede trotse vrouw voor de dag kunt komen. Wellicht herken je jezelf in mij. Misschien lijk je op mij of heb je de zelfde lichaamsbouw als ik. Misschien dragen we de zelfde kledingmaat maar misschien ook wel helemaal niet. Het maakt niets uit, iedereen is hier welkom. Als ik jou een beetje kan laten zien hoe je mode kunt gebruiken, om je persoonlijkheid en je curves te laten stralen, heb ik mijn doel bereikt! Want dat verdienen wij vrouwen allemaal!

Ook kun je in mijn plus size fashion blog posts regelmatig kortingscodes vinden van bekende merken. Vind je een kledingstuk of één van mijn outfits leuk? Klik dan op de in mijn verhalen aanwezige dik gedrukte linkjes om direct te shoppen of meer informatie te lezen.

Dit plus size fashion blog word je aangeboden door Annemarie Timmerman/Grand Diva. Ik ben plus size mode blogger en ervaringsdeskundige met meer dan 30 jaar ervaring in de plus size mode branche. Al net zo lang zet ik mij in om het zelfbeeld van vrouwen positief te beïnvloeden. Ik hoop vrouwen te inspireren en te laten zien dat ze de moeite waard zijn ongeacht hun kledingmaat en ongeacht de maatschappelijke maatstaven omtrent schoonheid.

We zijn niet allemaal het zelfde en dat is maar goed ook!

Liefs Annemarie

PLUS SIZE FASHION BLOG

Voor meer inspiratie klik je hier!