Plus size mode dit voorjaar

Ik zie zoveel leuke plus size mode dit voorjaar. We worden dit jaar verwend met heel veel kleur. Als jij nog niet over de streep was en het spannend vind om fellere kleuren te dragen is dit het jaar om jouw grenzen te verleggen. Bijna alle merken hebben momenteel kleurrijke collecties.

Je zult dit jaar meer opvallen wanneer je geen fellere kleuren draagt dan wanneer je dat wel doet. Natuurlijk hoef je geen fluor kleurtjes te dragen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een mooie heldere blauw tint dat staat altijd zonnig en zomers. Lekker fris en makkelijk te combineren met wit. Niet te schreeuwerig maar wel mooi zomers.

Ik vond dit mooie jurkje van viscose, in zomerse blauw tinten, bij Happy Size. Zij hebben een mooie plus size mode collectie t/m maat 62. Dit jurkje draag ik met blote benen maar je kunt er natuurlijk ook een legging onder dragen als je deze net te kort vindt.

Ik weet het het schurende dijen seizoen breekt weer aan. Ik heb het al vaker geadviseerd en gebruik het zelf ook nog altijd om pijnlijke dijen te voorkomen, biologische koudgeperste koksolie. Na het douchen op een schonen huid insmeren. Ik gebruik het dagelijks, het hele jaar door, op mijn hele lichaam. Zomers een beetje extra dik op de plekken waar huid elkaar raakt. Het werkt voor mij beter dan wat dan ook. Het is niet duur, puur natuur, verzorgden beschermd je huid. Ik smeer het 1 keer per maand ook in mijn haar als maskertje. Probeer het maar eens.

Ik ben zo blij dat de dagen weer langer duren en de zon weer vaker schijnt! De winter heeft te lang geduurd. Eindelijk weer vitamine Z! Ik wordt er echt vrolijker van.

Annemarie x

Klik hier voor meer info over deze jurk

Klik hier voor nog meer plus size mode inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.