Plus size mode | WILD

PLUS SIZE MODE | WILD

Het strandseizoen is eigenlijk al in volle gang maar zoals je ziet kun je het strand, op zorgvuldig gekozen momenten, nog bijna leeg aantreffen. Mij zul je nu niet aan de kust treffen op momenten dat het strand ondanks de Corona situatie vol ligt en ik raad dat ook iedereen af. Maar op een door de weekse dag heb je het strand nu nog tot halverwege de middag bijna voor je zelf. Heerlijk! Dus als je normaal het strand mijdt i.v.m. de drukte, pak dan nu je moment als je de mogelijkheid hebt en gun het jezelf om even heerlijk van de zon en de zee te genieten.

Zoals je misschien wel weet ben ik echt een strandmens en ik pas mijn garderobe daar ook ieder jaar weer op aan. Ik kies het liefst kleding die niet kreukt, niet teveel ruimte in neemt in mijn strandtas en snel droogt. Als je in je katoenen jurk naar het strand gaat zie je er aan het einde van de dag als een verkreukelde krant uit en dat staat niet zo gezellig als je dan nog even op een terrasje gaat zitten. Gelukkig zijn er kunststoffen die ook prima ventileren en helemaal niet onprettig dragen op warmere dagen. 

Deze broek en dit tuniek zijn ook van zo’n heerlijk dunne stretchende kwaliteit gemaakt. Het kreukt niet, valt mooi en droogt snel. Een mooie bijkomstigheid van dit soort stoffen is dat het kleurvast is en vaak duurzamer zijn dan natuurlijke stoffen. Je kunt het dan ook zonder zorgen wassen en het is zo droog, ideaal voor op vakantie, strand dagen of in de zomer als je op reis bent.

Ik heb even getwijfeld of ik wel een broek en top in dezelfde animalprint moest nemen maar ik heb de stoute schoenen aangetrokken en voor lekker ‘wild’ gekozen. Als het fris is doe ik er een vest overheen, wat het geheel dan ook weer een beetje breekt. Voor een minder wilde look kun je ook voor een blazer of jasje kiezen en de sandaaltjes verruilen voor een laarsje of schoen. Je kunt deze set, een beetje anders gestyled, dus ook rustig aan naar kantoor. Ga jij voor wild of mak?

Ik vond deze set bij Happy Size in de webshop zij hebben een heel uitgebreide collectie plus size mode en schoenen voor dames en heren.
Klik hier en bekijk meer van mijn Happy Size looks.

Liefs Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.