Plus size Najaarscollectie Twister


Less is more maar soms is veel gewoon leuk! Dat laat dit tuniek, uit de plus size najaarscollectie van Twister Colorful Curves, ook zien. Meerdere prints, kleuren, lijnen en structuren. En dan ook nog van een mooie kwaliteit. Dit leuke asymmetrische tuniek heeft het allemaal! Gemaakt van een heerlijke stretch kwaliteit met v-hals. Dierenprints, kleur, velours, linnenstructuur het zit er allemaal in en met een verrassend effect. 

Het tuniek veroorzaakt enig optisch bedrog. Het lijken meerdere lagen shirts over elkaar van verschillende materialen. Dat is dus niet het geval het is één geheel. Het tuniek loopt aan de voorkant uit in een punt van zwart velours. Aan de zijkant wordt de illusie gewekt van een grote split. Dit tuniek combineer je leuk op een jeans maar net zo makkelijk ook op een mooie pantalon. Ik zag dat er meerdere leuke variaties verkrijgbaar zijn met deze stoffen.

Ik ben altijd weer blij verrast door de kwaliteit van het merk Twister. Dat voel je niet alleen, dat zie je ook. Na vele malen wassen blijft de kleur en pasvorm behouden en de kleding dus als nieuw. Dit tuniek komt uit de plus size najaarscollectie van Twister. Deze collectie heeft een heel eigen stijl met mooie prints en stoffen.

Annemarie X

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.