Plus size Onesie

Onesies, je kent ze vast wel, van die onflatteuze hobbezakken aan één stuk met een rits. Die waarschijnlijk oooooh zoooo lekker zitten en aan al je knusse behoeften zouden kunnen voldoen. Voor een luie dag bankhangen, een kille ochtenden of wanneer je moe bent en uit de douche komt na een lange dag van harde arbeid. “Waarschijnlijk” want ja, tot nu toe was er geen in mijn maat verkrijgbaar. Ik was dus al langere tijd op zoek naar een plus size onesie, één die ik echt pas. Comfortabel wijd en niet zo strak als een duikpak.

Ik heb door de jaren heen inmiddels meerdere in de diverse XL maten gepast van verschillende bedrijven. Helaas was geen van allen groot en comfortabel genoeg. Ik keek dan ook wel eens met een schuin oog naar een slankere vriendin wanneer we samen op de bank met een wijntje, een “Sex in the city” marathon zaten te kijken. Zij comfortabel in haar onesie en ik die deze mogelijkheid dus niet had.

Had…. want nu is het tij gekeerd! 

De onlineshop OnesiesKopen.nl is de ‘place to be’ als het gaat om onesies. Maar ook hun grootste maat was slechts een maat 46/48. Dat moest echt anders, dat vond ik maar zij zelf gelukkig ook. Ze beseften dat er nog een heleboel mensen waren die niet konden genieten van het comfort van een onesie. Dat wilden ze graag veranderen.

We staken de koppen bij elkaar. OnesiesKopen.nl bracht de kennis over dit artikel mee en ik mijn ‘plus size’ mode ervaring. Het heeft niet al te lang geduurd voor de eerste testsample uit het atelier rolde. Met aandacht voor de vorm van het lichaam, oog voor pasvorm en detail ontwikkelden we samen een heerlijk model onesie die voorbij gaat aan de eerdere grootste maat 46/48. En dat betekent niet dat het eerder bestaande model alleen maar doorvergroot is. Nee, in de pasvorm is daadwerkelijk rekening gehouden met een curvy lichaam. Daardoor voorziet deze onesie in wat je van een onesie verwacht, behagelijk comfort. Een echte plus size onesie dus!

Geen knellende gedeeltes, extra bewegingsvrijheid bij bukken en zitten en wijd genoeg om heerlijk in weg te kruipen. Onflatteus…? Ja, een onesie is geen galajurk maar daar is het ook niet voor bedoeld. Ik overtuigde Jeroen van OnesiesKopen.nl er ook van om ze niet alleen in heel donkere ‘afkledende’ effen kleuren te laten produceren. Als ik dan een onesie heb, wil ik er ook wel één in een te gekke leuke hippe print! 

En zo gebeurde het!

Tijdens de DIVA DAY 2.0 presenteerde OnesiesKopen.nl als enige in Nederland hun speciale lijn onesies t/m maat 6 XL! Het speciale zit hem dus in de pasvorm welke is aangepast ten aanzien van de pasvorm van de maten t/m maat 46/48 (3 XL). Meer ruimte, meer comfort, meer bewegingsvrijheid. Groter bestellen dan je echte maat is dus niet nodig.

Natuurlijk is niet iedereen hetzelfde. Behalve dat de pasvorm aangepast is voor extra draagcomfort, is er ook rekening gehouden met het feit dat niet iedereen de zelfde lengte heeft.
OnesiesKopen.nl heeft er voor gekozen deze onesies standaard te produceren met fijne lange mouwen en pijpen. Tevens bieden zij de bijzondere service aan om, indien vooraf per mail afgestemd, zonder extra kosten de mouwen en pijpen van je onesie op de juiste lengte te laten maken, super handig!

De afspraak, om een lange gezellige zondag op de bank series te kijken met met mijn vriendinnen is inmiddels gemaakt! Heerlijk comfortabel allemaal met een onesie aan!
Mijn vriendin influencer Nicole van Empowering the Curvy Woman draagt een 4 xl, Anita een 5 xl en ikzelf een 6xl.

Heb je deze onesie eenmaal aan hebt, doe je hem nooit meer uit!

klik hier om de gehele collectie onesies te bekijken of klik op één van de onderstaande foto’s en vind direct alle info over jouw favoriete plus size onesie.

2 Reacties

 1. Debbie
  3 november 2020
  Antwoord

  Gaaf zeg, is er toevallig ook een kortingcode actief?

  • Redactie
   4 november 2020
   Antwoord

   Zodra deze er is deel ik hem hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.