Polkadot | navabi fashion blog

Ik viel als een blok voor deze jurk met polkadot print, toen ik hem in de webshop van Navabi zag maar vond het wel spannend om hem te bestellen. Het is een doorknoopmodel als een lange blouse, een rechter vallende pasvorm dus. Dat is negen van de tien keer geen succes bij mijn figuur als er inderdaad geen aandacht aan de pasvorm en stof wordt besteed en het een “recht toe recht aan” model betreft. Ik ben ondanks mijn flinke borstomvang toch een echte peer.  De omvang van mijn buik, billen, heupgebied wint het met voorsprong van de rest. Het gevolg daarvan is dat een recht model of te krap is rond mijn buik/billen of te wijd van boven.

Ik zag het dan ook somber in met deze jurk maar had hoop (eigenlijk was het wishful thinking), want ik heb goede ervaringen met de pasvorm van het merk Scarlett & Jo. Ik ben dan ook super blij dat ik de gok heb genomen want opnieuw maakt dit merk het waar. De jurk zit fantastisch en ondanks dat het een recht blouse model betreft hebben ze rekening gehouden in de modelering met een paar flinke billen, zelfs het bindlint zit op de goede hoogte (die dingen zitten veel te vaak op de verkeerde plek) en is lang genoeg om zowel alleen naar achteren als helemaal rondom je taille te wikkelen en voor te knopen. 

Omdat veel mensen iets hebben tegen kunststoffen wil ik de voordelen er nu toch ook eens van benadrukken. Deze jurk is gemaakt van een heel soepel vallende mooie crêpe, een stof met een opgewerkte structuur gemaakt van kunstvezel die er voor zorgt dat de jurk snel droogt, ademt en kreukvrij is. Bovendien is het een heel duurzame stof want het slijt amper en behoud zijn vorm en kleur. Wat ik een groot pluspunt vind is dat de stof niet blijft plakken aan je lichaam waardoor het mooi valt (scheelt weer een onderjurk).

Je snapt het, ik ben super blij met deze jurk die je ook op een broek en top, helemaal opengeknoopt, als lange blouse kunt dragen. Ik combineer hem hier met een stoer geel jasje dat ik ook bij Navabi vond van het merk Simply Be. Ik vond de kleur fantastisch maar de lage prijs maakte dat ik er geen enkele verwachting van had maar ook door dit jasje was ik aangenaam verrast. De heerlijk zacht stretchende stof draagt heel comfortabel en lijkt toch een beetje op suedine. De maat, afwerking en de pasvorm zijn uitstekend, toen ik ook nog dit leren tasje van Ralph Lauren in dezelfde kleur vond was ik verkocht! Ik ben heel blij met deze combi die dus ook prima samen gaan met deze jurk in polkadot print.

Als je shopt bij Navabi hanteer dan zeker de maattabel die bij ieder artikel vermeld staat. Hier vind je de exacte maten van het betreffende artikel in iedere maat, super handig, zo weet je zeker dat iets je past. Ik heb hier tot nu toe goede ervaringen mee, de maten kloppen over het algemeen uitstekend en dat maakt het online shoppen meteen een gevaarlijk stuk leuker.

Liefs Annemarie

Polkadot | Grand Diva Magazine | Navabi

2 Comments

 1. Monique
  11 april 2019
  Reply

  Hallo Annemarie, ik ben benieuw welke maat jij hier draagd van de jurk en jasje vind het super leuk, aangezien ik jou postuur heb is dat leuk om te zien hoe het bij jou staat. Vr. Gr. Monique

  • Redactie
   18 april 2019
   Reply

   Beste Monique, Ik draag maak 58 💕

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.