Positief blijven

Ik had even wat opstart tijd nodig in dit nieuwe jaar. Hopelijk wordt 2021 een beter jaar voor iedereen. Aan goede voornemens doe ik persoonlijk niet. Ik probeer mezelf het hele jaar door in balans te houden. 2020 was een ontzettend raar jaar dat ons allemaal is overkomen. Ondanks alles ben ik een groot voorstander van positief blijven. 

Kleding is voor mij ook een middel om mijn gemoedstoestand te beïnvloeden. Ik kies er in dit soort tijden dan soms ook bewust voor om “iets vrolijks” aan te trekken en de joggingpakken en “het zwart” te laten hangen. ‘Wel’ of ‘niet’ in de mode dat doet er niet toe. Ik draag waar ik zin in heb, waar ik me goed in voel en het kan me niet schelen wat een ander daar van vindt.

Het feit dat we nu toch voornamelijk thuis zijn beïnvloed mijn kledingkeus enorm. Ik heb nu echt geen zin om met een jasje en een dasje gestyled thuis te zitten werken, veel te warm en oncomfortabel. Maar ik wil wel iets leuks aan. Ik zou een jurk in deze kleuren misschien in een normale situatie eerder pas in het voorjaar aan doen maar ik draag hem nu juist wel. Deze stroken jurk met pofmouwen, geeft lekker veel ruimte en comfort, is niet te warm en van het blauw wordt ik vrolijk en optimistisch.  

Stijl een jurk als deze nu gewoon met boots of laarzen, een hoed, sjaal en bijvoorbeeld een bikerjasje en zodra de temperaturen oplopen met sandaaltjes en een zonnehoed.

Ik vond deze heerlijke jurk in de webshop van Happy Size. Je kunt hem nu bestellen zonder verzendkosten met code: VK4U

En positief blijven, he! Het komt goed!

Liefs Annemarie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.