Positiviteit tijd

We zitten al zolang binnen door de winter en de corona situatie. Mijn behoefte aan zon, buitenlucht en positiviteit groeit met de dag. Het metertje van mijn energielevel zakt steeds verder in het rood. We maken niks mee, zien onze geliefden niet, kunnen nergens naar toe en moeten dealen met verontrustende berichten over alles dat speelt. Toch moeten we volhouden tot de meeste mensen zijn gevaccineerd en dingen hopelijk weer een beetje terug kunnen naar normaal. 

Met zoveel beperkingen moet je andere manieren zoeken om jezelf op te beuren en om een beetje positiviteit uit te stralen naar anderen. Ik doe dat door van iets simpels en kleins, als een boodschapje doen, al een feestje te maken. Even een reden om mezelf op te doffen en iets moois aan te trekken. Geloof me het geeft echt een veel beter gevoel dan in je joggingbroek de deur uit te lopen. 

Ook kleuren kunnen je gemoedstoestand positief beïnvloeden. Het dragen van kleur is dan ook uitstekend om je humeur een positieve boost te geven maar ook dat van anderen. Oranje is de kleur die warmte en enthousiasme uitstraalt. Het is ook een opvallende kleur, die voor sommigen van jullie juist misschien een goede uitdaging kan zijn om eens buiten je comfortzone te stappen. Want laten we eerlijk zijn we mogen gezien worden!

Zodra ik deze jurk aandeed had ik de eerste positive reactie al te pakken van man en kind maar eenmaal de deur uit, merkte ik dat dit niet de enige twee waren die er zo over dachten. Het doet echt even goed om deze positiviteit te ontvangen maar zeker ook om te geven. 

Ik vond deze leuke jurk bij één van mijn favoriete online shops, Happy Size. Hij is gemaakt van aangenaam viscose en heeft een fijne pasvorm. Ik zal het de komende periode zeker nog vaak dragen.

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.