Rock your Curves op jouw manier


Ik had jullie in een voorgaande post al vertelt dat ik onlangs een aantal items bestelde bij Happy Size uit de “Rock your Curves” collectie van Angelina Kirsch. Mijn nieuwsgierigheid was enerzijds gewekt doordat ik het een ontzettend leuke collectie vind en anderzijds omdat er vooral in Duitsland nogal wat ophef was ontstaan over de maatvoering van deze collectie.

Ik vind het altijd weer super stoer als iemand zijn nek durft uit te steken voor ons weelderige vrouwen en daar op een creatieve manier een draai aan geeft. Ik weet namelijk als geen ander hoe verdomde moeilijk het creëeren van een collectie is in grotere maten. Zoveel lichamen, zoveel pasvormen, iedereen tevreden stellen kan gewoon écht niet. 

Net als bij de items waarover ik in mijn vorige post vertelde kan ik ook over deze jurk niks negatiefs zeggen. De maatvoering en pasvorm van de “Rock your Curves” collectie zijn uitstekend, er is niks mis mee! De jurk is gewoon een ruime maat 56. Het is mijn probleem dat ik geen maat 56 heb maat maat 58.

Zoals je ziet valt deze jurk zeker niet klein maar ik houd van ruimvallend en ik had de jurk dan ook zeker graag een maatje groter gewild. Maar voor alles is een oplossing dus combineer ik de jurk, opengeknoopt, met een korter jurkje of op een broek, ook leuk!

Laat je vooral niet tegenhouden of beïnvloeden door wat je soms in de media leest, negen van de tien keer klopt het niet. Probeer dingen uit, speel met mode, stem het af op je eigen lichaam en staar je niet blind op matenlabeltjes maar “Rock your Curves” altijd op jouw manier, in jouw eigen stijl.

Liefs Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.