Ruiten trend | plus size mode

Ruiten zijn in. Je ziet ze in alle kleuren en maten maar vooral de houthakkers ruiten zijn een trend. Zoals jullie weten ben ik wel echt een ‘meisje meisje’, mij zie je niet zo snel in mannelijke overhemden en jeans. Toch vind ik houthakkers ruiten wel erg leuk maar in combinatie met een ‘recht toe recht aan’ overhemd is het voor mij een ‘no go’. 

Dit jurk/tuniek combineert het beste van twee werelden voor mij, stoer maar toch vrouwelijk. De ruiten en de rafels, stoer en het model van het tuniek met een aanhaalkoord in de hoge taille, vrouwelijk. Zo kun je toch een beetje je vrouwelijke rondingen en taille benadrukken. Ik had ook een stoer jasje besteld maar die was wat krap maar ook zonder het jasje vind ik deze jurk/tuniek erg leuk.

De voorkant van de jurk is korter en de achterzijde een stuk langer. Normaal houd ik niet zo van ‘kiepende’ modellen maar door dat je de wijdte van de taille zelf kunt bepalen valt dat kiepen weg en word het echt een jurk met een langere voorkant en langere achterkant en dat vind ik dan wel weer leuk!

Natuurlijk kun je deze jurk ook met hakken dragen maar ik heb gekozen voor een stoere look met gympen en muts.

De jurk en legging vond ik bij Happy Size. Je shopt online bij Happy Size plus size mode t/m maat 62.

De muts met #teamcurvy heb ik van blogster Nicole gekregen van www.empoweringthecurvywoman.com. 

Op naar februari, ik tel de weken af tot het voorjaar!

Liefs Annemarie

2 Comments

 1. Monique
  25 januari 2019
  Reply

  Welke maat draag jij hier valt deze blouse groot

  • Redactie
   19 februari 2019
   Reply

   Maat 58 Monique 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.