Shirts en topjes | Wat moet ik er mee

Je komt ze volop tegen, hele leuke shirtjes en topjes maar negen van de tien keer denk ik: “ Wat moet ik er mee?” Ze zijn te kort, te aansluitend en naar mijn zin te weinig verhullend om op een broek te dragen… Iedereen moet doen waar hij/zij zich lekker in voelt maar bodypositive of niet, een shirtje in mijn broek is voor mij persoonlijk, negen van de tien keer, een “no go!” Ik geef eerlijk toe, dat is soms wel erg jammer van al die leuke shirts en topjes die ik tegenkom tijdens het winkelen.

Nu ben ik altijd een jurkjes mens geweest maar ik vertelde je er laatst al over, ik heb recentelijk “de rok” herondekt en dan vooral het skater rokje (zie voorgaande blogposts), een kort model cirkel rok dat comfortabel veel ruimte geeft aan heupen, billen en benen, vind ik erg leuk. Sinds dit simpele basismodel rok een plek in mijn kast heeft weten te veroveren zijn er deuren open gegaan…. de deur richting die vele leuke shirtjes en topjes. Want al stop ik echt geen shirtje in mijn broek, doe ik dat zeker wel bij een rokje!

Happy Size bijvoorbeeld heeft ze in vele soorten en modellen, van basis t-shirts met vele erg leuke en grappige opdrukken en verschillende halzen tot aan spannende prints en off-shoulder modellen.

Ik laat hier twee varianten zien, een off-shoulder model shirt en een top in panterprint. In combinatie met een simpele basis rok als deze krijgt het shirt of topje “de hoofdrol” en bepaalt het shirt dat je draagt dan ook jouw look. Wissel simpelweg van shirt of topje en creëer zo een compleet andere look.

Zowel dit top, met verstelbare spaghetti bandjes, als off-shoulder shirt zijn gemaakt van een prettige zachte stretchende tricot. Het shirt is in veel kleuren te krijgen en heeft een kanten rand langs de hals. Draag hem op of van de schouders af. Met een panterprint, als dit top heeft, maak je meteen een duidelijk statement en voel geen noodzaak om je armen te bedekken want ze mogen net als jij gewoon gezien worden evenals je benen!

Happy Size heeft een enorme collectie leuke shirts en tops t/m maat 62 waarmee je eindeloos kunt combineren. Maar het viel mij op dat ze hun collectie alweer hebben aangevuld met heel veel andere leuke items. Het is dus zeker de moeite waard om even door te klikken.

Laat de zomer maar komen!

Liefs Annemarie
Shirts en topjes - Grand Diva Magazine

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.