Tankini

Ik en tankini’s zijn nooit beste maatjes geweest. Als ik badmode aantrek, wil ik steun voelen en geen dun laagje stof dat snel droogt. Nee, als ik een badpak, bikini of in dit geval een tankini aantrek wil ik voelen dat ik iets aan heb, mijn borsten moeten steun hebben en alles moet binnenboord en op z’n plaats blijven zitten. Ik hoef niet slanker te lijken dan ik ben maar ik vind het ook niet fijn als mijn hubbeltjes bubbelen, zeg maar.

Uit ervaring weet ik inmiddels dat je badkleding door de hoeveelheid stretch die de stoffen bevatten rustig een aantal maten kleiner kunt nemen, juist als je wat stevigheid wilt. Een goede voering is voor steun ook een must.

Ik heb nog een goede bikini van vorig jaar maar ik wil ook altijd een badpak voor de afwisseling. Ik draag kledingmaat 58 en omdat ik vrij lang ben, is dat nog een extra uitdaging om een goed passend badpak te vinden. Een tankini zou dan ook een uitkomst kunnen bieden was het niet dat mijn ervaringen met deze tussenvariant, van een bikini en een badpak, niet zo best zijn.

Ik ben in eerste instantie dan ook op zoek gegaan naar een badpak en ik heb deze ook gevonden maar daar vertel ik in een volgende blogpost meer over. Tijdens mijn zoektocht stuitte ik ook op deze leuke tankini en liet mij toch verleiden om deze ook te bestellen. Ik bestelde zowel badpak als tankini in meerdere maten en wel in maat 54 en 56, mijn cup maat ook kleiner.

Lang verhaal kort, de tankini had een bovenverwachting hoge broek met veel meer steun dan ik had verwacht, top dus! En het tankinitop zit perfect en houd mij borsten waar ze horen te zitten.

Voor mij was het geen verrassing maar voor jullie is dat het wellicht wel maar de maat die mij het beste zit is maat 54!

De tankinitop kun je op de rand van je bikinibroek laten vallen maar ook ook lager zoals ik toon op de foto’s. Ik weet niet of dit echt zo bedoeld is maar leuk is het wel. Het top heeft trouwens verstelbare bandjes.

Ik ben onverwacht blij met deze tankini die ik vond in de webshop van Happy Size.

Mijn tip als je badkleding zoekt, pas meerdere maten en zeker ook kleiner dan je normale confectie maat.

Nu de zon nog!

Liefs Annemarie 

 

 

 

 

 

Tankini - Grand Diva Magazine
 

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.