Tijd voor kleur

Het is tijd voor wat kleur! Het zijn donkere tijden en niet alleen omdat het winter is. De situatie waarin in we zitten vraagt veel van ons. Het bepaald hoe we ons voelen, ook ik merk dat. Ik denk dat het desondanks belangrijk is dat we proberen om er het beste van te maken en positief te blijven. We moeten vooral volhouden en niet bij de pakken neer gaan zitten. 

De kleding die we kiezen wordt voor een groot deel bepaald door ons humeur maar dat werkt andersom ook. Wanneer je niet lekker in je vel zit is het goed om even wat extra aandacht aan jezelf te besteden. Trek iets aan waar je letterlijk vrolijker van wordt. Wanneer jij je goed voelt straal je dat ook uit naar je omgeving. 

Kleur kan je humeur gunstig beïnvloeden, het is dus goed om daar letterlijk wat meer van aan je leven toe te voegen. Trek iets fleurigs en doe gewoon die knallende lipstick op! Natuurlijk veranderd dat de situatie waarin we zitten niet maar je wordt er ook niet slechter van en misschien wel wat vrolijker. 

Twister is het merk dat bekend staat om zijn kleurrijke collecties. Ik vond dit heerlijke gele comfortabele tuniek met zebraprint dan ook in hun webshop. Het tuniek is van een mooie kwaliteit en heerlijk zacht, prettig om te dragen dus in deze thuis zit situatie. Geel staat voor optimisme en energie, je wordt er actief van en het stimuleert je mentale activiteit. De ultieme kleur dus in deze tijd en niet alleen voor jezelf. Motiveer degene, waarmee je tijdens deze lockdown in het schuitje zit, ook om eens wat fleurigs aan te trekken. 

Je kunt bij Twister nu extra voordelig shoppen tijdens de sale! Er is dus geen excuus om jezelf niet te verwennen met iets kleurigs en moois.

Laten we de moed er nog even inhouden en samen wat kleur geven aan het leven. Show me your colorful curves! Tag mij of stuur mij een foto van jezelf in een kleurrijke outfit en ik deel hem op mijn sociale media.  

Liefs Annemarie X

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.