Uitdaging | Happy Size

Het was mij al eerder opgevallen maar al speurend naar leuke items op de webshop van Happy Size constateer ik opnieuw dat foto’s van artikelen, in heel veel webshops, soms afbreuk doen op de aangeboden items. Ze zijn soms te onduidelijk en niets zeggend waardoor je geen goed beeld kunt vormen over hoe iets er uit zal zien in het echt of, belangrijker nog, hoe het er uit zal zien als je het aan hebt. In dit soort gevallen is de kans groot dat je over zo’n item heen kijkt en er met gemak aan voorbij scrolled. Toch is mijn ervaring dat er soms hele leuke items tussen, de minder in het oog springende gevallen, zitten. Ik vind het dan ook een uitdaging om af en toe juist zo’n item te bestellen, om te zien hoe het in “het echt” is, met regelmatig een positieve verrassing tot gevolg.

Toen ik deze jurk met bloemenprint voorbij zag komen, in de webshop van Happy Size, was ik niet bepaald onder de indruk en sprong ze mij zeker niet in het oog. Ik had er op ieder ander moment zeker aan voorbij gescrolled, maar dit bewuste moment had ik, met iets meer oog voor de bijbehorende tekst en de details, zin in een uitdaging. Ik bestelde de jurk met een gevoel van “ik denk niet dat het wat wordt”, maar nieuwsgierig was ik wel. Het was een dubbele uitdaging want de jurk is te bestellen t/m maat 56. Ik bestel altijd maat 58 maar uit ervaring weet ik dat het merk Sara Lindholm vaak prettig ruim valt dus nam de gok. 

Ik was super nieuwsgierig toen de postbode mijn pakket van Happy Size kwam brengen! Ik bestelde meer items maar pakte de jurk als eerste uit de doos. Wat mij meteen op viel is dat de print in het echt helderder en duidelijker is en daardoor veel fleuriger oogt dan op de foto. Toen ik de jurk uit de verpakking haalde was ik echt aangenaam verrast over het model en de hoeveelheid stof in het zwierige rok gedeelte. Ik vond de jurk dan ook zeker de moeite waard om te passen. Spannend, want de jurk is maat 56 en gemaakt van een niet stretchende stof.

Zie hier het positieve resultaat! De jurk zit echt als gegoten! Ik ben er echt heel blij mee! Het model klopt gewoon, zit erg prettig en past! Ik heb inmiddels vele complimentjes ontvangen en voel me echt een prinsesje in deze jurk. Ik ga deze jurk echt nog vaak met plezier dragen.

Goed om te weten is, dat de stof van de jurk niet doorschijnt ook al is ze in de basis wit. Ik draag er gewoon zwart ondergoed onder en dat gaat prima. Wit ondergoed onder witte kleding is altijd vragen om problemen, gewoon nooit doen dus. En over de vraag of ik (of jij) als volle vrouw wel witte kleding kan dragen en/of witte kleding dikker maakt wil ik het gewoon niet meer hebben. Ik en jij kunnen en mogen alles dragen wat we willen en we zijn net zo dik in wit als in zwarte kleding.

Mijn tip deze keer is, scroll niet te snel voorbij aan artikelen die niet direct je aandacht trekken of waar je normaal niet voor valt, probeer eens iets uit, ga de uitdaging aan. Schrijf items niet meteen af door een wat minder sprekende foto maar neem eens de gok. Je ziet, het leidt soms tot verrassend goede resultaten.

Er zijn trouwens weer een heleboel leuke nieuwe items toegevoegd in de webshop van Happy Size, ik zou zeker nog even een kijkje nemen voor je met vakantie gaat.

Liefs Annemarie

Uitdaging -Happy Size

één reactie

  1. Joke
    15 juli 2018
    Reply

    Wow wat een mooie stalende vrouw in een heel heel mooie jurk.
    Een klasse appartement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.