Valentijnsdag

Valentijnsdag voor sommigen dé dag van de liefde maar voor sommigen daarom juist confronterend omdat ze single zijn of geen stille aanbidder hebben. Maar liefde van een ander is niet belangrijker of grootser dan de liefde voor jezelf.  Dus als Valentijnsdag de ultieme dag is van de liefde laat zelfliefde dan bovenaan staan! In plaats van wachten op een bevestiging van de liefde van een ander, is Valentijnsdag een prachtige dag om jezelf wat meer lief te (gaan) hebben en een beetje aandacht te schenken aan jezelf. 

Even stil staan voor een moment van zelf-reflectie, -waardering en -bewustzijn. Ik wil wedden dat jij best wat liever mag en kan zijn voor jezelf. Een prima reden dus om dé liefde op 14 februari niet af te laten hangen van een ander maar deze te geven aan jezelf! 

Je denkt misschien die Annemarie heeft makkelijk praten want jij bent niet alleen. Klopt! Maar ik weet ook dat je de liefde van een ander pas kunt ontvangen wanneer je liefde voelt voor jezelf. Zonder zelfliefde is er geen liefde. Het idee dat liefde van een ander een bevestiging is van het feit dat je de moeite waard bent is echt grote onzin. Ieder mens is de moeite waard!

Dus ga 14 februari niet zitten wachten op een teken van liefde van een ander maar wees vooral lief voor jezelf! Sta jezelf toe om eens echt even bewust stil te staan bij al jouw positieve eigenschappen, leuke karaktertrekken en mooie punten en vier dat je bent wie je bent!

Ik vier de liefde extra feestelijk in deze mooie jurk die ik vond bij Happy Size. Behalve dat rood de kleur is van de liefde, laat het je stralen. Rood trekt op een positieve manier de aandacht en dat mag, want we zijn allemaal de moeite waard en mogen allemaal gezien worden! 

Daarom heeft Happy Size nu een mooie “All eyes on me” actie en geven zij €10 korting op je bestelling uit een speciaal geselecteerde (rode) collectie. Gebruik code: RED1 (de voorwaarden voor deze actie vind je terug op www.happy-size.nl)

Het jasje dat ik draag is uit de ‘Rock Your Curves’ collectie, een andere zeer leuke collectie die je vind in de webshop van Happy Size.

Fijne Valentijnsdag alvast!

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.