Van Jezelf houden

Van jezelf houden is al moeilijk als je niet aan de sociale normen voldoet maar als dat nog meer wordt benadrukt lijkt het soms echt onmogelijk. Sinds Corona in ons leven kwam en bekend werd dat het virus mensen met overgewicht extra hard kan raken, lijkt het voor sommigen een reden om anderen nog meer te bekritiseren dan voorheen.

Ik ben altijd verbaasd geweest dat er zoveel mensen zijn die er een dagelijkse bezigheid van maken en de behoefte voelen om anderen de les te lezen en graag keer op keer benadrukken wat hun denken dat er mis is met een andere persoon. Het is absoluut niet normaal of oké dat mensen dit doen, vergeet dat niet. En nog belangrijker laat dit je alstublieft niet beïnvloeden!

Helaas is de wereld vol met mensen die anderen veroordelen en de menselijke verschillen niet kunnen accepteren. Besef dat het nodig is om van jezelf te houden ondanks wat anderen zeggen …vooral nu anderen zoveel zeggen. Van jezelf houden is geloven in je eigen waardigheid, jezelf toestaan ​​om gelukkig te zijn met wie je bent en trots zijn op jezelf.

Haal jezelf niet omlaag omdat anderen je dit aandoen. Wees een beter persoon dan diegenen die haten en wees liefdevoller voor jezelf dan anderen voor je zijn. Houd van jezelf, zorg voor jezelf, accepteer jezelf … het mag en het is oké! Het is ieders voorrecht in het leven om te zijn wie je bent!

Ik houd in deze prachtige rode jurk die ik bij navabi in de webshop vond nog een beetje extra van mezelf! Zij hebben een fantastische collectie plus size fashion t/m maat 60.

~It is the color of love, and It lives in side of you~

Liefs, Annemarie

4 Reacties

 1. Ingeborg
  24 mei 2020
  Antwoord

  Annemarie! Wat staat die jurk je fantastisch goed! Schitterend!

  • Redactie
   8 juni 2020
   Antwoord

   Dank je wel! 💕

 2. Pia
  23 mei 2020
  Antwoord

  Ik heb groot respect voor je dat je je foto’s op fb zet. Ik zou willen dat ik net zoveel zelfrespect en zelfvertrouwen had. Je ziet er prachtig uit. Ik heb zo vaak in mijn leven opmerkingen gehad over mijn lichaam, dat ik dat ben gaan geloven. Ik ben nu op weg om meer van mezelf te gaan houden en meer zelfvertrouwen en zelfrespect te krijgen. Jouw foto’s helpen me daarbij.
  Liefs van mij

  • Redactie
   8 juni 2020
   Antwoord

   Super fijn om te horen!
   Goed van je dat je jezelf steeds meer kunt overtuigen om van jezelf te houden, je bent het waard!
   Iedereen is mooi en prima zoals we zijn ❤️

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.