Warm vest of dikke jas

Ze hangen weer vooraan in de kast: een warm vest, een dikke jas, een muts en handschoenen. Ik kan mij er geen herinneren maar het maatschappelijk verlangen naar een romantische witte kerst is weer begonnen. De kans dat we die ook krijgen is natuurlijk heel klein. We zullen ons vast weer neer moeten leggen bij een ouderwets Hollandse kwakkel winter. 

Vroeger ging ik steevast ieder jaar met heel veel pijn en moeite op zoek naar een nieuwe winter jas. Tot een paar jaar geleden was het nog een hele strijd om een leuke goed zittende winter jas te vinden. Het was één van die kleding stukken die de modebranche gewoonweg vergat in grotere maten te maken. Gelukkig zijn de tijden aan het keren en hebben we meer keus. 

Het zal ongetwijfeld te maken hebben met de opwarming van de aarde want tegenwoordig kies ik in de winter steeds vaker alleen voor een behaaglijk warm vest. Ze zijn voor mij vaak warm genoeg en bieden een heleboel meer bewegingsvrijheid dan een jas. Dit leuke lange vest met capuchon heeft echt zo’n winterse look. Dit vest heeft geen sluiting maar je kunt er natuurlijk een riem op dragen, zo kun je ook meteen taille creëeren. En ja, natuurlijk kunnen we gewoon breedte strepen dragen! 

Ik lees de laatste tijd regelmatig gemopper over levertijden van sommige webshops en winkels. Misschien is het goed om te realiseren dat de pandemie hierop heel veel invloed heeft en het hele productieproces van sommige merken er door is vertraagd. We zijn al heel lang erg verwend, èèn druk op de knop en morgen heb je in huis wat je maar wilt. Nu er een hobbel in de weg is gekomen vinden we dat lastig. Logisch maar ik denk dat we de merken en shops trouw moeten blijven. We zaten eindelijk in een tijdperk waarin het shoppen van plus size mode vanzelfsprekend was geworden. We hadden de afgelopen jaren meer keus dan ooit. Als we nu alleen shoppen bij bedrijven die geen problemen ondervinden, zullen dat de enige zijn die straks over zijn. Dat betekent dat we straks weer veel minder keus zullen hebben.

Ik vond dit leuke vest in de webshop van Happy Size en ja, het is leverbaar in de meeste maten! Het vest valt goed qua maat, ik draag maat 58.

Liefs,
Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.