We mogen er zijn | Plus size mode

Zoals je misschien wel weet ben ik altijd erg van de jurkjes en rokjes, dit omdat ik van vrouwelijke kleding houd maar ook omdat ik maar weinig broeken tegenkom die ik echt lekker vind zitten. Maar als ik er dan één vind dan ga ik er ook voor! Helemaal top natuurlijk wanneer er ook nog een jasje verkrijgbaar bij is. 

‘Pakken’ zijn de trend nu, uitgevoerd in mooie kleuren en gave prints. Ik had niet eerder een broek en jasje samen in één opvallende print en was dan ook heel nieuwsgierig hoe het mij zou staan. Dit was een goed moment om het uit te proberen want ik was tijdens het passen van deze broek namelijk meteen verkocht. Zoals ik al zei vind ik het soms erg lastig om een goed zittende broek te vinden. Ik heb in verhouding een behoorlijke grote kont en dat leidt in combinatie met een broek bij mij vaak tot grote ergernis. Een broek moet van mij goed hoog vallen over mijn billen en voldoende stretch in de lengte richting bevatten, zodat hij ook op zijn plek blijft wanneer je bukt of gaat zitten. Niks zo vreselijk dan een vrouw met een bouwvakkers decolleté . 

Deze slimfit broek zit als gegoten! De stof is mooi stevig maar voelt heerlijk zacht aan en stretcht veel meer dan ik aanvankelijk dacht. Het bovenstuk valt mooi hoog en blijft door de aanwezige stretch ook goed zitten. Over de print ga ik niks zeggen die is super! 

De blazer is van dezelfde mooie stretchende kwaliteit stof gemaakt als de broek en dit maakt dat je ontzettend veel bewegingsvrijheid houdt als je het jasje aan hebt. Het jasje is getailleerd en omdat de stof satijnig glad aan voelt maakt dat een voering echt overbodig. Ik vond het best wel even spannend, zo’n heel pak in dezelfde print want opvallen doe je hiermee zeker maar we mogen er zijn en ik ben zeer te spreken over het resultaat! 

Je kunt de broek en het jasje uiteraard ook goed los van elkaar combineren. Draag deze combi met hakken, korte laarsjes of lekker stoer met je vertrouwde sneakers, het kan allemaal! Uiteraard leent de zwart/witte slangen print zich er ook uitstekend voor om te combineren met een paar schoenen of laarzen en tas in een echte statement kleur zoals helder rood of blauw maar ik liet het pak nu zelf even de ster van de show zijn. 

Beide items zijn afkomstig uit de collectie van Twister en wederom zijn de pasvorm de kwaliteit en afwerking top! Ik draag beide items in maat 5, gewoonlijk draag ik maat 58. Het jasje en de broek zijn in meerdere kleur en print variaties verkrijgbaar dus zijn er meerdere combinatie mogelijk. Vind je het wat heftig om een jasje en broek in de zelfde print te dragen kies dan bijvoorbeeld voor een rustigere combinatie met één van beide items in een effen kleur.

Draag waar jij je goed in voelt!

Liefs, Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.