We zetten er een punt achter

Wat een ontzettend vreemde tijd is het toch, aan de ene kant heerst er de angst voor het virus en heb ook ik de behoefte om mezelf op te sluiten in een fort en aan de andere kant begin ik claustrofobisch te worden en krijg steeds meer de behoefte om even te ontsnappen aan het thuis zijn. Zuurstof, zonlicht en buitenlucht, de dingen die altijd zo normaal leken, ben ik in deze periode echt extra gaan waarderen. Ik ben na mijn eigen confrontatie met Corona sowieso alles weer meer gaan waarderen. De angst om alles kwijt te raken, vooral ontstaan door alle heftige berichten en beelden op tv, was ook bij mij aanwezig.

Met de gedachte “ik heb het al gehad” kan ik mij (met twijfel) nu toch af en toe een beetje meer ontspannen maar ik houd in mijn achterhoofd dat dit gegeven geen enkele zekerheid geeft, ik twijfel (als niet geteste) sowieso soms of ik het wel “echt” heb gehad. Maar de dokter was er zeker van en nu ik nog steeds na al die weken een soort van kwakkel met mijn longen begin ik er zelf ook steeds meer van overtuigd te raken dat het wel meer was dan een griepje.

Nu ik mij eindelijk toch steeds wat beter ga voelen groeit de behoefte om weer naar buiten te kunnen met de dag. De winkels mijd ik nog (ik blijf tot de risicogroep behoren) en mensen ga ik met een grote boog om heen maar ik ga wel af en toe weer even een luchtje scheppen en waar kun je dat beter doen dan bij de kust. Ik houd me braaf aan de lockdownregels en doe dit niet op weekend of dagen dat er meer drukte wordt verwacht maar af en toe knijp ik er toch even tussen uit.

Een uitstekende reden om wat leuks aan te trekken, de zon scheen en het was een aangename temperatuur, toen ik een paar dagen terug even naar het strand reed. Dit leuke jurkje met grote polkadotprint, dat ik vond bij Happy Size, is wat aan de korte kant en kan dan ook prima met een legging worden gecombineerd maar ja, dan blijven die benen wit! Het is altijd weer even een drempel om te nemen maar erg bevrijdend als je er over heen stapt. Ik vind mijn benen mooier met een beetje kleur, dus zal die broek echt weer af en toe uit moeten.

Ik hoor nog altijd heel veel vrouwen heel negatief praten over hun benen, dik, putjes, kwabjes, ophopingen, lelijke knieën, etc. We hebben er een hekel aan omdat we ons teveel laten leiden door media, boekjes en geklets van anderen mensen maar uiteindelijk horen ze gewoon bij, onze benen. Nergens staat geschreven hoe ze er uitmoeten zien en het is net al met de rest van ons lichaam….we zijn allemaal anders!

Laten we deze zomer onze benen met putjes, kwabjes, adertjes, ophopingen etc. dik of dun omarmen en er gewoon laten zijn. Laten we eerlijk zijn, we hebben de afgelopen periode allemaal weer geleerd dat er veel meer is om ons druk over te maken. We zullen de komende tijd met nog veel beperkingen moeten leven, laten we a.u.b. stoppen om onszelf er nog meer op te leggen, zodat we extra van dit soort voorzichtige momentjes in vrijheid kunnen genieten. Een goed voornemen om daar met deze jurk een punt achter te zetten!

Dit leuke jurkje met omslag heeft een goede pasvorm en draagt super comfortabel omdat het van een lekkere zachte stretchende jerseystof is gemaakt, hierdoor draagt het super fijn en dat is nu we nog veel thuis extra prettig. Zo zien we er ook comfy op de bank fantastisch uit!  

Zorg goed voor jullie zelf!

Liefs, Annemarie

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.