Zomerjurk | grote maten mode

Deze leuke zomerjurk zit zo fijn! Ik wilde deze dan ook heel graag even met jullie delen. De jurk is gemaakt van aangename zachte, goed ademende jersey stof en dat maakt hem tot de ultieme zomer jurk. En die mooie print en kleurtjes zijn helemaal Ibiza style. Deze jurk ligt bij mij op de stapel met “mee op vakantie jurken”. Ik kon de verleiding alleen niet weerstaan om hem al een keer aan te doen toen ik naar het strand ging. 

Ik vond de jurk samen met deze super leuke matchende strandtas bij Happy Size.

Zoals jullie wel weten is Happy Size is één van mijn favoriete webshops. Het van oorsprong Duitse bedrijf heeft al jaren een leuke en afwisselende collectie plus size mode voor dames en heren. Ik leerde Happy Size alweer zo’n 6 jaar gelden kennen. Ik werd toen gevraagd om mee te doen aan de Body Love campagne. Happy Size was de sponsor van deze ‘body positive’ campagne. Ik ervaarde hiermee voor het eerst dat een grote maten mode bedrijf zich écht inzette voor haar doelgroep. Dat vond ik heel erg bijzonder.   

Ik ben er dan ook erg blij mee dat ik een mooie relatie met Happy Size heb op kunnen bouwen als influenceer. Ze hebben mij door de jaren heen steeds geholpen en gesteund om mijn ‘body positive’ boodschap uit te dragen. Ik vind het jammer maar noodzakelijk om te zeggen dat de bedrijven die dat zo openlijk doen, helaas nog steeds schaars zijn. 

Nu viel mij de laatste tijd wat online gemopper op, over langere levertijden die Happy Size de afgelopen tijd heeft. Ik wil daarop graag even reageren. We zijn door de jaren heen erg verwend geraakt als het gaat om mode en kleding in grotere maten. Hadden wij een jaar of 10 terug nog veel te klagen omdat we niets leuks konden vinden, hebben we nu keus te over. Dat is super fijn maar zoals ik net al zei zijn er hiervan maar weinig bedrijven die zich achter de schermen ook echt inzetten voor doelen als (zelf) liefde en acceptatie of bij dragen aan het doorbreken van stigma’s omtrent dik zijn, zoals Happy Size dat doet.

Door alles wat er de afgelopen jaren speelt (corona, oorlogen, brexit, etc.) heeft ook de modebranche het zwaar. Dat kun je o.a. merken door dat collecties van veel bedrijven kleiner zijn en levertijden langer dan we gewend zijn geraakt. 

Ik denk dat het, juist in tijden als deze, goed is om naar het positieve te kijken en een beetje geduld en begrip te tonen. Ook als we niet meteen op ons wenken bediend worden. Ik wacht nu dan ook graag wat langer op die ene leuke blouse of jurk van Happy Size. Ik vind het namelijk erg belangrijk dat zij de komende jaren hun body positive boodschap kunnen blijven uitdragen. 

Dus lieve Diva’s heb geduld. Als je even moet wachten op die ene jurk of leuke broek is het des te leuker wanneer jouw pakketje wordt bezorgd.

Je vind deze en nog veel meer leuke zomerjurken in de online shop van Happy Size

Liefs Annemarie

Op sociale media vind je nog meer van mij

Klik hier voor meer plus size mode inspiratie.

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.