Zomerklaar | Grand Diva Magazine

Ik kon het eerste complimentje meteen in mijn zak steken toen ik deze jurk voor de eerste keer thuis voor de spiegel aantrok. Manlief was meteen erg enthousiast en ikzelf ook, ik vind de print en de kleur fantastisch. Ook de hoge taille vind ik super maar ik moest toch wel weer even wennen aan het wat rechtere model van deze jurk, net als laatst met de zwart/witte stippel jurk uit één van mijn vorige blogposts.

Ik kies toch vaak voor iets wijd uitlopende modellen omdat het prima staat bij mijn figuur en eerlijk is eerlijk het biedt gemakshalve ook een stukje veiligheid omdat ik dan niet na hoef te denken over een hobbeltje of een bobbeltje dat mogelijk zitbaar is. Maar omdat ik ook positief verrast was over het rechtere model van die jurk met stippen, ben ik nu dus ook voor deze heerlijk zomerjurk gegaan. Natuurlijk, ook ik moet wennen aan een ander model dan ik in de regel zou kiezen. Het voelt eerst even wat “naakter” als je een model aan hebt dat de lijnen van je lichaam meer volgt maar het went snel. Zodra ik buiten sta krijg ik meteen het volgende compliment over de jurk… en de volgende… en de volgende… 

Geen reden voor onzekerheid of twijfels dus! Ik ben zomerklaar!

Blijf jezelf altijd uitdagen en blijf verschillende stylen uitproberen, roest niet vast in veilige gewoontes… mooie dingen ontstaan als je buiten je comfortzone stapt!

Ik vond deze jurk in de webshop van Happy Size.

Liefs Annemarie

Zomerklaar! - Grand Diva Magazine

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.