PLUS SIZE MODE | ZOMERS

PLUS SIZE MODE | ZOMERS

Ook zomers zijn we het grauwe Hollandse weer wel gewend, niet persé koud maar wel donkerder dan je zou willen. Op dat soort dagen trek ik vaak iets extra kleurigs aan zodat mijn zongebruinde velletje lekker afsteekt. Zo zie ik er ook op donkerdere dagen lekker zomers uit.

Dit leuke gele jurkje is super zomers! Het is gemaakt van een heerlijke zachte stretchende jersey stof die mooi valt. Doordat er een koordje in de onderzoom zit kun je het jurkje mooi aanpassen op je figuur, je kunt kiezen of je het model uitlopend of meer poffend wilt dragen. Ik had dit model eerder maar toen was het van een minder stretchende stof gemaakt, deze stof vind ik veel fijner dragen en mooier vallen.

Dit mooie lange vest had ik al even maar is nog te koop. Het past heel goed bij de rode tint in het jurkje en ik vond het dan ook een leuk geheel vormen. Om het rood een beetje te breken heb ik lekker eigenwijs voor witte sneakers gekozen en niet voor rode (die ik ook heb).

Behalve zomers vind het een leuke, vrolijke en vooral ook heerlijk comfortabele outfit die ik zeker regelmatig zal dragen.
Ik vond deze outfit in de webshop van Happy Size, zij hebben een uitgebreide collectie plus size mode voor dames en heren. 

Liefs, Annemarie

Klik hier voor meer inspiratie

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.